Lanternen

Lanternen er en avdeling med barn i alderen 3-4 år.

På Lanternen er en av våre viktigste målsettinger å være tilstede for barna. Vår tid er vårt beste virkemiddel for å skape trygge, glade og sosialt kompetente barn. Ved å bruke tid sammen med barna, lærer vi de å kjenne. Barn har ulike behov og utvikler seg i ulikt tempo. Alle skal bli sett og anerkjent hver dag. Vi har alltid et fang tilgjengelig og klemmer er vi rause med.

Vi ønsker å gi barna på Lanternen allsidige erfaringer og gode opplevelser. Dette gjør vi gjennom turer, tema, gymsalen og godt tilrettelagt lek, både inne og ute. Så vel som å opprettholde gode tradisjoner.

Det er viktig å understreke at barnehagen først og fremst er barnas lekearena. Det er her mye av utviklingen og læringen skjer. Det er derfor av stor betydning å sikre at alle barna lærer seg samspillsreglene i leken, for det er gjennom lek vennskap etableres. På Lanternen skal alle ha venner og noen å leke med. Vennskap er viktig for trivsel, eget selvbilde og læring.

”En ring av gull. En riktig stor. Med plass til alle hender der ingen er størst, der ingen er minst. Der ingen er først og ingen er sist. Vi holder fast så alle kjenner, at ringen er smidd av gode venner”.

Ansatte

Håvard
Pedagogisk medarbeider
Turid
Pedagogisk leder
Sofie
Pedagogisk leder
Margrethe
Førskolelærer
Jens Magne
Barne- og ungdomsarbeider
Ananke
Pedagogisk medarbeider
Jakob
Assistent